Иво Аръков завъртя флирт с фолк дивата Мария в шоуто

...
Иво Аръков завъртя флирт с фолк дивата Мария в шоуто
Коментари Харесай

Иво Аръков завъртя флирт с Отварачката в „Капките”! Вижте как опипва задните й части СНИМКИ

Иво Аръков завъртя флирт с фолк дивата Мария в шоуто „ Като две капки вода ” на Нова тв. От понеделник на понеделник и от ария на ария артистът и чалга звездата очевидно са си станали близки и към този момент не се тормозят да го демонстрират пред камерите. По-наблюдателните фенове видяха тази непосредственост в директен ефир предишния понеделник.
 

Който е издържал да гледа „ Капките ” след 11 часа вечерта на 22 април, несъмнено е забелязал по какъв начин на опашката за „ бутона на шанса ” Иво се задяваше с Мария, която по стичане на събитията се беше наредила пред него, защото се класира едно място след артиста. Той не пропусна шанса да стартира да се закача с палавата брюнетка, демонстрирайки недвусмислени благосклонности към нея. Първо стартира да дърпа полата й в региона на задните елементи, сякаш с цел да оправи гънките – жест, който един мъж не може да си разреши с всяка жена. Във въпросната вечер певицата беше изключително привлекателна, издокарана в екзотична одеждa, и за който и да е мъж би било невероятно да не й обърне внимание. Не всеки обаче би почнал да й подръпва полата. Това може да си разреши единствено някой, който демонстрира неприкрит интерес към нея и е сигурен, че няма да бъде отхвърлен.





Мария освен че не се тормози от жеста му, а очевидно й стана прелестно . Отварачката се усмихна необятно и двамата започнаха да си приказват закачливо, до момента в който чакаха реда си за „ бутона на шанса ”. Актьорът очевидно беше превъзбуден, танцуваше, подмяташе плюшено мече край сексапилната брюнетка и се чудеше по какъв начин да притегли вниманието. Певицата пък спазваше избрана отдалеченост, само че не прекомерно огромна. Поведението им, въпреки и прекомерно фамилиарно, въпреки всичко не мина границите на приличието, само че личеше, че и на двамата им е доста прелестно да стоят един зад различен.

Най-вероятно Мария и Аръков нямат интимни връзки, само че флиртът им най-малко във въпросната вечер беше явен. Известно е, че Иво има сериозна връзка, половинката му Габриела го подари със наследник преди по-малко от година, а нейните родители бяха в публиката на шоуто напълно неотдавна. Това обаче не пречи на чаровния артист да пръска съблазън към всяка по-интересна дама в неговото обграждане. Дори Хилда Казасян не крие благосклонностите си към него от стола си на масата на журито.

Мария пък от много време си е кокетка и обожава да предизвика мъжкото внимание, тъй че държанието й в наличието на младия баща не е изненадващо. В момента тя е публично омъжена, само че е обществено известно, че бракът й е на приливи и отливи. Дори в предаването певицата неотдавна издаде, че с мъжа й се „ развеждат ” по няколко пъти дневно. Нищо чудно да е решила да го предизвика посредством флирт с младия Аръков, с цел да поддържа огъня във връзката си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР