Симеон Славчев поздрави Разградската библиотека Проф. Боян Пенев“ по случай

...
Симеон Славчев поздрави Разградската библиотека Проф. Боян Пенев“ по случай
Коментари Харесай

Водачът на листата на Коалиция БСП за България в Разград Симеон Славчев поздрави културните дейци с празника на библиотекаря

Симеон Славчев поздрави Разградската библиотека „ Проф. Боян Пенев “ по случай празника на библиотекаря и насочи зов към всички жители на област Разград и културните дейци там “всяка стъпка по посока на одобряване на България като една от европейските народи – градители на европейската просвета и цивилизация през вековете, да е част от синовния ни дълг към страната ни. ”
„ На днешния празник приветствам всички културни дейци и библиотекари, които по всевъзможни способи не престават да поддържат величието на българската просвета, както и да съхраняват паметта за великото дело на Светите братя Кирил и Методий “. Всяка нация има своите върхови дати, в смисъла на които вгражда въжделенията си за независимост, разцвет и сполучливо бъдеще ”, сподели Симеон Славчев, лидер на листата на коалиция “БСП за България ”в 18 МИР-Разград към всички българи, създатели и дейци на българската просвета.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР