С благословията на отец Мирослав в манастира Св. Великомъченик Георги

...
С благословията на отец Мирослав в манастира Св. Великомъченик Георги
Коментари Харесай

Цвета Караянчева в община Родопи: Имаме амбиция за открито управление, с ясна визия за стабилна България

С благословията на отец Мирослав в манастира " Св. Великомъченик Георги Победоносец " в Белащица, община Родопи, мощният отбор на ГЕРБ – Пловдив област даде поръчка за победа на идните избори за Народно заседание. Водачът на листата, регионалният координатор и претенденти за народни представители бяха благословени от свещеника на входа на светата обител, възпламениха свещ и си пожелаха безапелационна изборна победа и четирима  представители в 50-ия български парламент. 

След визитата си в манастира претендентите на ГЕРБ се насочиха към село Марково, където през днешния ден се организира фестивалът на баницата. Там ги посрещна пъстро голям брой от деца и възрастни в национални носии и многообразие от домашно приготвени тестени произведения.

беседва с уредниците и гостите на фестивала и вкуси от кулинарните изкушения. Жители на обитаемото място използваха случая, с цел да споделят с нея терзанията си за неуредиците в страната и всеобщата липса на мотивация у хората да отидат до урните за шести път през последните 3 години.

Тя пък от своя страна съобщи, че представителите на ГЕРБ са мобилизирани на 100 % и ще работят крепко в тази акция, с цел да извоюват безапелационна победа, която ще даде опция за сформиране на постоянно умело държавно управление с министър председател, който има престиж в Европа и може да носи политическа отговорност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР