Тя е талантлива, силна, мотивирана и напълно наясно със способностите

...
Тя е талантлива, силна, мотивирана и напълно наясно със способностите
Коментари Харесай

Най-богатата спортистка в света вече не изглежда така

Тя е надарена, мощна, стимулирана и изцяло наясно със качествата си. А през днешния ден сподели, че не се опасява и от смела смяна на визията.

Наоми Осака разгласява фотография с нов цвят на косата в формалния си профил в Instagram и провокира вълна от разчувствани реакции на нейните почитатели:

Е, евентуално нюансът ви се коства прекомерно екстравагантен за вашия усет, само че истината е, че розовият цвят в косата господства от няколко години насам, само че напоследък от ден на ден звезди го избират за новата си визия, когато се появяват на всемирски събития.

Някои са боядисали цялата си коса в този ексцентричен колорит, до момента в който други са го добавили единствено като внимателен пъстър акцент.
 Холивуд въодушевява: Розов колорит в прическите за лято 2019  Холивуд въодушевява: Розов колорит в прическите за лято 2019  Холивуд въодушевява: Розов колорит в прическите за лято 2019  Холивуд въодушевява: Розов колорит в прическите за лято 2019
Едно е несъмнено - потребността ни за систематична образна смяна постоянно ни е съпътствала и като че ли е част от това, да бъдем дами. И даже най-богатата спортистка в света не е изключение.

Наоми Осака оглави класацията на списание „ Форбс “ разгласи класацията на най-богатите спортистки за интервала от 1 юни 2019-та до 1 юли 2020-та.

Богатството ѝ се прави оценка на $37.4 млн., като $34 млн. са единствено доходи от рекламни контракти. Сред всички тенисисти само Роджър Федерер печели повече от Осака от рекламни контракти.
 7-те дами в спорта, които печелят най-вече  7-те дами в спорта, които печелят най-вече  7-те дами в спорта, които печелят най-вече  7-те дами в спорта, които печелят най-вече
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР