Тя е объркана от августовското време-ту е топло, ту студено.

...
Тя е объркана от августовското време-ту е топло, ту студено.
Коментари Харесай

Диляна Попова прокара нова модна тенденция

Тя е объркана от августовското време-ту е топло, ту студено. За това манекенката се облече с плетен пуловер върху банския костюм. „ Сезоните малко се объркаха…и сведох нещата до най-малко: бански, пуловер и очила. Все някъде н ще се окажа готова! “ – майтапи се звездата.

Бившата на Блатечки прекарва яло лято на морето. Там е и настоящият й мъж Лъчезар Захариев, който върти бизнес с плажни заведения. Двамата живеят под един покрив от 2 години. Той е приел сина й Борил като свое дете. Глези го както прилича. Диляна се хвали, че се усеща спокойна с него. Нещо, което не е чувствала с Блатечки. След като сътвориха общия си наследник Борил, връзката им бе на приливи и отливи. Талантливият артист е добър баща, само че никак не го бива за брачен партньор. Това разбра и предходната му връзка, режисьорката Катерина Горанова, от която той има щерка Катерина.

Диляна не стопира да търси внимание. Преди дни пусна  фотос, на който си бе татуирала лицето. Картинката беше стряскаща и породи доста смях и отрицателни мнения в нета. Сега пък се снима с пуловер от плажа. Но по този начин е, неприятна реклама няма, майтапят се потребителите.

Инфо: marica.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР