Tворческият директор на фестивала в Сан Ремо - Амадеус -

...
Tворческият директор на фестивала в Сан Ремо - Амадеус -
Коментари Харесай

Депеш Мод ще бъдат специални гости на фестивала в Сан Ремо 2023

Tворческият шеф на фестивала в Сан Ремо - Амадеус - разгласи, че Демеш Мод ще бъдат музикални посетители на 73-ото издание на събитието, в последната му вечер на 11 февруари. Групата към този момент са били посетители на три пъти на фестивала: първият път през 1986 година в дните, когато издават “Stripped ”, първият фрагмент от “Black Celebration ”, по-късно през 1989 година с “Everything Counts ” и най-после през 1990 година

Междувременно Дейв Гахан и Мартин Гор оповестиха за пролетта на 2023 година издаването на новия си албум “Memento Mori ”, техният петнадесети студиен албум, първият след преждевременната гибел на Анди Флетчър. Те ще показват първия сингъл на 9ти февруари, а албумът се чака да излезе на 17 март. Той ще бъде последван от  международно турне, което ще има три спирки в Италия: Рим (юли 12, Стадио Олимпико), Милано (14 юли, стадион Сан Сиро) и Болоня (16 юли 2023 година, стадион Дал`Ара).

„ Много съм благополучен, че мога да направя това известие, тъй като съм огромен почитател на тази група и в никакъв случай не съм предполагал, че ще ги видя персонално. Дълги години излъчвах техните триумфи по радиото и най-сетне ще мога да ги виждам на сцената ”, съобщи Амадеус.

Както и предходната година, фестивалът ще се организира на три места по едно и също време. Конкурсната стратегия и главните посетители на фестивала по традиция ще излязат на сцената на спектакъл " Аристон " в Сан Ремо. Но две спомагателни подиуми ще има на площад " Коломбо " и на кораба " Коста Смералда ", дебаркирал край крайбрежията на Сан Ремо.

Билет за петте вечери коства 1290 евро на партера и 672 евро на балкона на спектакъл " Аристон "

Основен водещ на фестивала за трети следващ път е креативният шеф на проявата Амадеус, който е един от обичаните телевизионни водещи на италианците, открояващ се с грациозност, премереност, уравновесено възприятие за комизъм и най-много с нюх по какъв начин да трансформира водената от него стратегия в триумф.

 

Амадеус ще бъде подпомаган във воденето на петте фестивални вечери от ветерана на италианската музика Джани Моранди, който предходната година участваше в конкурсната стратегия и се класира на трето място с парчето " Apri tutte le porte ".

В първата и последната вечер на фестивала съводеща ще бъде и светската лъвица, бизнес дама и блогърка Киара Ферани. Във втората и четвъртата вечер съводещи ще бъдат надлежно журналистката и телевизионна водеща Франческа Фаняни и актрисата Киара Франчини.

В третата вечер съводеща ще бъде цветнокожата волейболна звезда Паола Егону, щерка на нигерийски мигранти, родена в Италия, италианска гражданка от 2014 година, която в този момент играе в турски тим и която е част от италианския народен волейболен тим, с който е печелила доста оценки.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР