ТУ-София ще използва активно онлайн платформите в кандидатстудентската кампания(снимка: Технически

...
ТУ-София ще използва активно онлайн платформите в кандидатстудентската кампания(снимка: Технически
Коментари Харесай

ТУ-София организира YouTube студио за кандидат-студентите


ТУ-София ще употребява интензивно онлайн платформите в кандидатстудентската акция
(снимка: Технически университет – София)

Техническият университет – София стартира кандидатстудентска акция за академичната 2021/2022 година, която ще продължи до края на актуалната академична година. Целта е да бъдат привлечени младежи, които да се посветят на инженерните науки и специалности.

Кампанията „ Стани студент в Техническия университет – София ” залага на новаторски метод. Специално студио ще излъчва в всеки четвъртък от 14,30 до 16,30 ч. в интервала от 11 февруари до 22 април, както и на на университета.
още по тематиката
По време на онлайн срещите ще бъдат показани бакалавърските специалности, които 14-те факултета на ТУ-София оферират на кандидат-студентите. Ще бъдат проведени самостоятелни онлайн срещи със междинни учебни заведения и професионални гимназии.

Учениците, техните родители и учители ще могат да задават въпроси към деканите на факултетите и другите участници в онлайн студиото – преподаватели, студенти и представители на бизнеса. Те ще получат препоръки и информация при избора на специалности, които ги интересуват, както и опция да прегледат виртуално университета.

Ръководството на ТУ-София има желание да организира също по този начин кръгли маси с шефове на учебни заведения в цялата страна, възпитаници от горните класове и бъдещите работодатели.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР