Майкъл Коропиш от Великобритания бил шокиран, когато видял своя двойник

...
Майкъл Коропиш от Великобритания бил шокиран, когато видял своя двойник
Коментари Харесай

Сигурен в „минал живот: мъж забеляза двойник на СНИМКА от 1905 г.

Майкъл Коропиш от Англия бил шокиран, когато видял своя двойник на фотография от 1905 година След това той беше изцяло уверен, че е имал минал живот.  

Майкъл Коропиш останал заинтригуван от фотография, която негови другари намерили в интернет, на която е изобразен човек, който може да бъде негов двойник. Снимката е направена през 1905 година След това професионалният художник сподели, че към този момент схваща за какво е заставен да се облича като човек от викторианската ера и да заобикаля технологиите на 21 век, напомня историята английският таблоид The ​​Mirror.

Черно-бялата фотография, направена през 1905 година, демонстрира млад мъж на към 20 години, седнал на стол и гледайки новата си брачна половинка, за която се счита, че преди малко се е оженил.
 Мъж видя двойник на фотография от 1905 година, странник във времето, откри двойник, Викторианска ера, жанр на облекло Мъжът видя своя двойник на фотография от 1905 г. Снимка: Caters news
Майкъл от Стокпорт, Манчестър, Англия, показа своя фотография в същата поза, с цел да покаже невероятната аналогия сред двамата. В извънредно изявление за Mirror Online той добави:

„ Изпратиха ми фотография в Instagram, тъй като някой си намерения, че съм аз. Бях шокиран. Имахме идентична коса, форма на лицето, нос и жанр на облекло. Когато погледнах онлайн за противоположната фотография, разбрах, че не е подправена и в действителност е направена преди 115 години. Винаги съм бил захласнат от епохата на 19-ти век и съм посветил дрешника и метода си на живот на него, а в този момент може би е обвързван с моя минал живот “, сподели тогава британецът.

Според него доста хора в интернет са го нарекли „ странник във времето “.
 Мъж видя двойник на фотография от 1905 година, странник във времето, откри двойник, Викторианска ера, жанр на облекло Майкъл Коропиш е разпален по викторианския метод на живот Снимка: Caters news
Майкъл обича викторианския метод на живот от 19-ти век и цялостни дома си с антики. Освен това британецът кара ретро велосипед, написа с писалка и мастило и отхвърля да гледа телевизия. Той е сигурен, че се е заинтересувал толкоз от тази ера, тъй като е живял в предишното.

„ Не знам нищо за мъжа на фотографията от 1905 година, само че съдейки по облеклата му, той беше или от Обединеното кралство, или от Съединени американски щати, първоначално доста ме уплаши, тъй като в никакъв случай не бях виждал човек толкоз да прилича на мен. Когато виждам фотографията, ми се коства, че виждам неотдавнашен облик на себе си, само че това, несъмнено, не е по този начин ", сподели той.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР