Цяло село Казашко хвали малките ангели спасителиДеца от с.Казашко се

...
Цяло село Казашко хвали малките ангели спасителиДеца от с.Казашко се
Коментари Харесай

Герои! Деца спасиха мъж от самоубийство

Цяло село Казашко хвали дребните ангели спасители
Деца от с.Казашко се оказаха " ангели спасители " на 60 годишен мъж от Варна, който в отчаянието си е решил за зло, или за положително да постави завършек на живота точно край брега на езерото в Казашко. Историята на дребните герои, които трогнаха с постъпката си цяла България, бе описаха на страницата на варненското село във фейсбук.

Децата говорили с мъжа и по този начин разбрали за желанието му да постави завършек на живота си. Тогава те взели от него въжето, хвърлили го във вътрешността в езерото и се обадили на кмета на селото. След намесата на кмет, полиция и спешна помощ обстановката била овладяна. Остава да се молим Бог да дава на хората здраве, правилен път, избавление и решение на техните проблеми!, приключва фейсбук обявата.

Браво на децата, Бог ги е изпратил. Предлагам да бъдат поощрени, са единствено част от мненията под обявата. От тях излиза наяве, че родителите на смелите малчугани първо им се поскарали, че вървят на рискови места, където им е неразрешено да играят, само че по-късно ги похвалили за благородната постъпка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР