Цялата банда е тук! По време на 75-те годишни награди

...
Цялата банда е тук! По време на 75-те годишни награди
Коментари Харесай

Цялата банда е тук! Актьорите от “Али Макбийл” танцуват на наградите Еми

Ц ялата тайфа е тук! По време на 75-те годишни награди “Еми ” в понеделник, водени от Антъни Андерсън, актьорският състав на “Али Макбийл ” се събра още веднъж, с цел да отбележи десетилетия телевизионна история. 

Калиста Флокхарт се появи на сцената, до момента в който звучеше тематичната ария от американския сериал Али Макбийл, " Searchin' My Soul " на Вонда Шепърд.  

Нейните сътрудници Грег Герман, Питър Макникол и Гил Белоус се появиха, забавлявайки се с един от известните танцови номера на шоуто, водени от Флокхарт, до момента в който групата се насочи към центъра на сцената на Peacock Theater в Лос Анджелис. 

Ally McBeal Cast Dances in the Bathroom Together 21 Years After Show's Finale During Emmys Reunion
— People (@people)
„ Обичах да работя с Питър, Гил и Грег и към момента го върша. Целият актьорски състав на “Али Макбийл ” беше толкоз надарен, магически, както и шоуто, основано от брилянтния, 11-кратен притежател на “Еми ” Дейвид Е. Кели “,  сподели Флокхарт на публиката.

„ Новаторска, революционна, “Али Макбийл ” се опълчи на конвенциите с комизъм и човещина “, разяснява тя. 

Флокхарт връчи премията за извънредно осъществяване на основна мъжка роля в трагичен сериал на Киърън Кълкин от Succession. 

“Али Макбийл ” се излъчваше в продължение на пет сезона по Fox от 1997 до 2002 година Създаден от Дейвид Е. Кели от Big Little Lies и Doogie Howser, M.D., правният трагичен сериал наблюдава персоналния и професионалния живот на Калиста Флокхарт, адвокатка, която работи в Бостънската адвокатска адвокатска фирма " Кейдж и Фиш ".

‘Ally McBeal’ Cast Reunites for a Bathroom Dance Break at the Emmys
— The Messenger Entertainment (@MessengerEnt)
Кортни Торн-Смит, Грег Герман, Лиза Никол Карсън, Джейн Краковски, Вонда Шепърд, Порша де Роси, Луси Лиу, Питър Макникол и Гил Белоус също участваха в сериала. Други холивудски звезди като Робърт Дауни Джуниър, Джеймс Марсдън, Реджина Хол и Хейдън Панетиер също се появиха в шоуто в по-късните му сезони. 

Последният път, когато доста от членовете на актьорския състав се събраха още веднъж, беше на премиите TV Land Awards през 2015 година През 2022 година се появиха известия, че продължението на сериала от края на 90-те години е в стадий на ранна разработка в ABC.  

Екипът на “Али Макбийл ” са измежду многото емблематични телевизионни артисти, които се събират още веднъж по време на най-голямата телевизионна вечер, като водещият Андерсън споделя с хората, че „ отдаваме респект на емблематични излъчвания, които трансформираха обсега на малкия екран и заниманията ”. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР