Цяла Сърбия издирва педофил, отвлякъл 12-годишно дете. Полицията тръгна по

...
Цяла Сърбия издирва педофил, отвлякъл 12-годишно дете. Полицията тръгна по
Коментари Харесай

Цяла Сърбия е вдигната на крак в издирването на педофил чудовище СНИМКИ

Цяла Сърбия търси педофил, отвлякъл 12-годишно дете. Полицията потегли по следите на серийния изнасилвач Нинослав Йованович, прочут с прякора Бръснарят Малчан, откогато се появиха първите индикации, че той има нещо общо с отвличането на 12-годишната Моника Кариманович.

Детето изчезва на 20 декември, рано по пътя за учебно заведение. Извергът е преследван от специфични полицейски подразделения, няколкостотин служители на реда, кучета, а в небето кръжат хеликоптери.

Вътрешният министър на Сърбия разгласи през днешния ден, че полицията "няма да спре, до момента в който не открият Моника и чудовището, което я отвлече ".

Моника изчезва на 20 декември на път за учебно заведение в Бърз Брод и е към този момент търсена седми ден.



На четвъртия ден от претърсването е открита раницата й наоколо до село Малча. Тя е била скрита в дупка, в която имало още палатка и спален чувал.

Междувременно полицията свързва изгубването на детето със серийния изнасилвач, който също бил забелязван в региона.

На петия ден от претърсването от полицията желаеха помощ от жители, в случай че го виждат някъде, да се свърже неотложно с тях

Тогава свидетел подава сигнал, че Бръснарят Малчан е бил забелязан да върви край жп-релсите от Малка до Княжевац с малко момиче.

Претърсване на селата към Княжевац разкрива, че вратите на три къщи са били разрушени, от тях е взета храна, в плевнята на четвърта къща е открита отрязана коса, за която се допуска, че е била на Моника.





Полицейското търсене продължи през цялата тази нощ, в покрайнината има повече от 470 служители на реда, които търсят Бръснаря Малчан и отвлечено момиче, 100 ловци се причислиха към търсенето

Небойша Петкович, пенсиониран полицейски контрольор в Ниш, който ръководеше ареста на Нинослав Йованович, по-известен като бръснаря Малчин през 2005 година, показва, че този дезертьор е рисков за всички.

Превод и редакция БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР