Цяла България се смее на скандално известната депутатка от Враца

...
Цяла България се смее на скандално известната депутатка от Враца
Коментари Харесай

Леле, мале! Цяла България се подиграва на депутатката Деничка от Враца, срамът е голям /видео/

Цяла България се смее на скандално известната депутатка от Враца Деничка Симеонова, видя организация BulNews.
Всички чакаха обектът на насмешки да стане новият министър председател Кирил Петков, който в понеделник съобщи от трибуната на националното заседание, че ще направи път Ботевград-Враца-Шумен. И до момента в който старите пушки в залата се хилеха на лапсуса на лъчезарния политик, изявлението на деня направи лидерката на врачанската листа на Политическа партия Деничка Симеонова. От трибуната на Народното събрание, с необятна ведра усмивка и плевел неудобен възторг в гласа, тя съобщи, че “Кирил Петков, за мен единствено Киро, е сбъдналата се фантазия на десетки хиляди българи, които мечтаят за добър живот тук “.
На няколко пъти по време на изявлението й се наложи ръководителят на Народното събрание да се намеси и да успокои залата, тъй като депутатите се забавляваха от думите на младата си колежка.
Естествено, реакциите след пламенното ѝ слово не закъсняха и мрежата безусловно закипя от подигравателни мнения за речта ѝ, произнесена в жанр "Партиен конгрес на Българска комунистическа партия ". Публикуваме дребна част от тях и то тези, които са в допустими граници:

Кристиян Шкварек:
Млада комсомолка изнася пламенна тирада за другаря Брежнев, 1980-та.

Иван Иванов:
Ма тази я желая да пристигна да изнесе един подобен предоргазмен рецитал на кокошките ми. Или ще стартират да снасят по три пъти дневно или напълно ще спрат да снасят, няма приблизително състояние. А петелът, в случай че ѝ чуе речитатива, споделям ви – ще изиска леговище в най-близкия зайчарник!

Данка Василева:
Деница Симеонова от Политическа партия от трибуната на Народното събрание с необятна ведра усмивка и плевел възторг в гласа: „ Кирил Петков, за мен единствено Киро, е сбъдналата се фантазия на десетки хиляди българи, които мечтаят за добър живот тук “.
“Ние, децата на смяната, родени през 80-те и 90-те години, нямаме нищо общо с демоните от предишното и ще създадем България татковина преди всичко “.
Що ли се сещам за един дявол от предишното: „ Комсомол, комсомол, ти летиш като сокол... “.

ПВП:
Кака ви Деница – видна врачанска мръсница, музикантка и певица, по цели дни и нощи бълнува, по какъв начин на Киро-факиро тромпета да надува.

Това не е първата и сигурно няма да е последната изцепка на новоизлюпената депутатка. По време на предизборната акция във Враца към нейната скромна персона гръмнаха няколко абсурда, които локалните медии свенливо пропуснаха да опишат.
Още преди да стартира конкуренцията тя бе снимана, дружно с компрометирания си татко Димитър Симеонов, на една маса с брокер на цигански гласове. Какво са си говорили, единствено те си знаят, само че е несъмнено, че сходно свиждане не е утвърдено от светите братя Кирил и Асен.



По време на акцията стана обществено притежание срамна история от предишното на татко й, който завлякъл с пари покровители от предизборната акция на Марио Тагарински.



Появяването на Деничка Симеонова в светлините на прожекторите сподели, че младата дама е много надалеч от политиката. Хората я намразиха още като я видяха и повода за това е подправената усмивка, която несвоевременно беше лепнала на физиономията си. От километри проличава, че този човек хал хабер си няма от естественото държание в обществото и евентуално повода за това е напрежението от обстоятелството, че и самата тя осъзнава това.
Тази неумелост пролича и в метода ѝ на обличане. Няма по какъв начин сериозен политик и претендент за депутат да се разхожда измежду гласоподавателите си с тесни кожени панталони, които са в арсенала на жриците на любовта. Всъщност - може, само че единствено в случай че самата жена знае, че няма други персонални достолепия и залага точно на такова облекло в борбата за кокала.
Вещи анализатори предсказват, че занапред ухилената Деничка ще става обект на насмешки в националното заседание. Очевидно тя ще е депутатът, който ще основава въодушевление в опозицията и кахъри в „ Продължаваме промяната “.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР