Цял живот сме в търсене на перфектния партньор, с който

...
Цял живот сме в търсене на перфектния партньор, с който
Коментари Харесай

Кои 3 ЗОДИИ ще започнат нова връзка в последната седмица на МАРТ

Цял живот сме в търсене на съвършения сътрудник, с който да споделим остатъка от дните си. Понякога неговото разкриване не е чак толкоз лесна задача. Разочарованието и горчилката от любовта, които сме претърпели и пробвали, ни карат да се отчайваме и да преставаме да търсим сродната душа.
3 обаче са зодиите, които ще имат шанс в последните дни на март. Те ще открият своята огромна обич и още от пръв взор ще схванат, че това е индивидът, с който желаят да остареят.
Ето ги и късметлиите в любовта за месец МАРТ:
Риби
Рибите постоянно си показват живота по един доста сантиментален и съвършен метод. Те непрекъснато са в търсене на идеалната половинка, само че за жалост не съумяват да я открият и са принудени да вършат взаимни отстъпки със себе си.

Скоро представителите на зодиака са завършили една мъчителна и несполучлива връзка и са останали сами със себе си. Те ни минимум подозират, че точно през последните дни на март ще срещнат огромната обич, само че истината е, че тъкмо това следва да им се случи.
Рак
Раците имат високи условия към индивида, който заема мястото до сърцето им. Те обаче не постоянно получават това, което дават. Разочаровате се прекомерно елементарно и не са склонни да дават втори късмет. Ако за тях нещо в връзките не е както би трябвало, няма и да се промени с времето. Затова и не си го губят.
Последните три дни на март обаче ще открият сродната си душа и от първия момент ще са безапелационни, че това е индивидът, с който желаят да остареят.

Скорпион
Скорпионите са свободолюбиви по природа. Те са привикнали да угаждат на самите себе си, без да се раздават до прекаленост за останалите. През март животът им ще се завърти на 180 градуса. Ще срещнат своята бленувана половинка и в погледа й ще видят океан от обич, в който да се гмурнат!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР