Централният защитник Денис Динев е последното ново попълнение в Янтра

...
Централният защитник Денис Динев е последното ново попълнение в Янтра
Коментари Харесай

Нов в Янтра: Станимир Стоилов ми каза, че очаква от мен да покажа едно добро ниво

Централният бранител Денис Динев е последното ново попълнение в Янтра 2019 (Габрово) през тази зима. Бранителят идва в габровския отбор като преотстъпен от състава на Левски до края на шампионата. Днешният ден е специфичен за Денис, който навършва пълноправие. Започва да рита топка при Веселин Сърбаков, а също по този начин е минал образование при Владислав Вутов, Йордан Петков, Захари Сираков и Иво Градев. Капитан на своята възраст - набор 2004, с които е спечелил Купа на БФС с U14, купата в Елитната група U15. Избиран като най-хубав бранител на шампионата. Викан е в националните тимове.

Динев се причислява към Янтра след подготвителния лагер " сините " в Турция. Там младокът взе присъединяване в пет от шестте контроли на отбора – против Гурник (Забже, Полша), Бохемианс (Прага, Чехия), Генчлербирлиги (Турция), Динамо (Киев, Украйна) и Верес (Ровно, Украйна).

" Станимир Стоилов ми сподели, че чака от мен да покажа едно положително равнище, да се разпределям на най-много и да давам всичко от себе си по време на преотстъпването ми тук. Неговото мнение е, че това ще помогне за доизграждането ми като футболист ", сподели здравенякът и прибавя, че идва в Габрово, с цел да натрупа опит в професионалния футбол.

" Желанието ми е да оказа помощ на Янтра с каквото мога. Надявам се на положителни игри и победи, с цел да радваме хората, които идват да гледат срещите. Обстановката, която открих ми хареса доста. Виждам един доста обединен колектив. Момчетата ме одобриха чудесно още от влизането ми в съблекалнята и се усещам добре. Смятам, че капацитетът е налице в тима. Мисля, че можем да реализираме доста повече от това, което е направено досега. Смятам за изцяло реалистично да сме с най-малко няколко позиции по-нагоре в подреждането в края на шампионата ", приключи новото попълнение на Янтра 2019.

Габровци са малко над рисковата зона във Втора лига и се нуждаят от точки, с цел да се отдалечат от последните три места. В събота габровци започват втория дял на шампионата с посещение на Миньор (Перник).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР