Почистиха обраслия тротоар, който създаваше неудобство за пешеходци в центъра

...
Почистиха обраслия тротоар, който създаваше неудобство за пешеходци в центъра
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Почистиха обраслия тротоар, създал неудобство на пловдивчани

Почистиха обраслия тротоар, който създаваше стеснение за пешеходци в центъра на Пловдив. Това стана ден, откакто T rafficNews разгласява материал по тематиката. Пловдивчанин алармира до медията ни, че разходка по въпросния тротоар, преди почистването е била невъзможна задача.
Прочетете още
Той изпрати фотоси от улицата  „ Йоаким Кърчовски ”, където се забелязваше, че от едната страна мястото,предназначено за пешеходци, тънеше в тревисти растения. Нашият четец описа, че картинката е такава от март месец, а от виновните институции не са премахвали с месеци сходствата на шубраци. По думите му, прекосяването на детска или инвалидна количка  през тротоара е било невероятно, тъй като тези ненужни растения, принуждавали пешеходци да се движат по платното за придвижване при преминаващите коли.

Медията ни алармира за казуса до Оперативна програма „ Градини и паркове ”, като от там обявиха, че показаното на фотосите не е трева, а са издънки от двете липи. Общинското дружество реагира бързо на идващия ден почисти въпросната локация, като даде и фотоси. 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР