Целият свят е в крак с романса на Дженифър Лопес

...
Целият свят е в крак с романса на Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Семейство Афлек получи важен документ

Целият свят е " в крайник " с романса на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Приказката стартира на 17 юли в Лас Вегас и като ли че ли няма край. От тогава до в този момент не стопира да се приказва за връзката им. Която през днешния ден, 2 август, е по-официална от всеки път.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и новината за сватбата им в Лас Вегас
Дженифър Лопес и Бен Афлек са женени

Голямата изненада на новото семейство

Две седмици откакто си споделиха " ДА " двойката получи удостоверение за брак, подадено от чиновник в окръг Кларк в Невада, разкрива кореспондент от 8 News Now.

Удостоверението удостоверява, че двамата са се оженили на 17 юли в The Little White Wedding Chapel. Любопитен е фактът, че мястото към този момент е " приютявало " сватбите на Пол Нюман и Джоан Удуърд, Брус Уилис и Деми Мур, Франк Синатра и Мия Фароу, и още други звезди.

" Когато любовта е същинска единственото нещо, което има значение в брака, са двамата сътрудници и обещанието, което дават да се обичат, да се грижат, да се схващат, да бъдат търпеливи, любящи и положителни един към различен. Ние го имаме. И доста повече. Това е най-хубавата нощ в живота ни ", написа певицата в своя бюлетин On the JLo.
 Снимка 581586

Според свидетелството за брак Лопес и Афлек живеят в Санта Моника, Калифорния, където Бен постоянно е с трите си деца от Дженифър Гарнър: Вайълет, Серафина и Самюъл. (Джей Ло пък се грижи за двете си 14-годишни близнаци от Марк Антъни - Макс и Еме), написа Yahoo.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и трогателното видео обръщение за Деня на бащата, което показа певицата в Instagram
Какъв татко е Бен Афлек

Трогателното обръщение на Джей Ло

Децата на артиста от " Дявол на положителното " станаха част от новото семейство Афлек, откакто Дженифър публично (законно) одобри семейството на обичания си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР