„Трудно е в момент на извънредно положение в държавата да

...
„Трудно е в момент на извънредно положение в държавата да
Коментари Харесай

Архитектът на Колежа: Трудно е в момент на извънредно положение да се работи с общината

„ Трудно е в миг на изключително състояние в страната да се работи с общината! “ Това декларира проектант Георги Савов за plovdivderby.

„ Говорих с представители на общината, само че сега обстановката е комплицирана и те вземат решение напълно други проблеми, свързани с изключителното състояние. В момента, в който са подготвени да продължим по работата си с Колежа, аз съм разполагаем “, съобщи Савов.

Той разяснява и желанието на представители на почитателите на Ботев (Пловдив) планът да бъде поправен и вместо на северната естрада, агитката на домакините да бъде ситуирана на южната. „ Да, организирах конферентен диалог с последователите. Силно почитам тяхното предпочитание и претекстове това да се случи, само че аз като архитект на този обект им обясних какви са пречките. Не знам до каква степен те се съгласиха с моите претекстове. Заявих им, че в случай че вземат позволение от полицията и общината за такава смяна, чак тогава аз мога да я осъществя. В противоположен случай, аз не бих си поставил подписа под сходно нещо, тъй като този план е координиран с всички институции и по този начин е решено да бъде. Ако би трябвало да преместим гостуващата аудитория на северната естрада, ще би трябвало да се проектира и ново стълбище, което да е за гостуващите почитатели в този бранш. Освен това не знам по какъв начин ще се реши казусът със затварянето на булеварди, за ескортирането на гостуващата агитка. Ако почитателите на Ботев уговорят тези неща с полиция и община, то може да се направи смяната. Никой не е женен за този план. Аз им споделих моите доводи и също по този начин им заявих, че може и различен архитект да се заеме с построяването на стадион " Христо Ботев ", съобщи Савов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР