Трима служители на Гранична полиция на ГКПП Стрезимировци са отстранени

...
Трима служители на Гранична полиция на ГКПП Стрезимировци са отстранени
Коментари Харесай

3 гранични полицаи са отстранени след убийството, за което бе арестуван Петър Александров

Трима чиновници на " Гранична полиция " на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Стрезимировци " са отстранени краткотрайно от работа.

Причината: те са били дежурните граничари в деня, в който двамата обвинени за са пуснати да пресекат българо-сръбската граница с подправен документ за идентичност.

Русев беше открит мъртъв с две огнестрелни рани и следи от мъчения.

За закононарушението беше упрекнат Петър Александров, наследник на.

Той и съучастникът му са пробвали да прикрият следите от убийството, като заблудят службите, че Кирил Русев е напуснал територията на страната.

Телефонът на убития мъж също е пренесен в Сърбия, където по-късно е открит при полицейското следствие.

Двамата обвинени са се прибрали в България - към този момент без да демонстрират документите на жертвата. Направили са и опит да се отърват от тялото на починалия човек, като са издали смъртен акт с подправени персонални данни и са го подготвили за кремация.

Кирил Русев е бил един от длъжниците на към този момент починалия Стоян Александров, който приживе беше разследван за лихварство от прокуратурата. Още през 2016 година Русев беше подал тъжба за това, че е излъган от Александров, откакто е взел заем от него и не е съумял да го изплати в точния момент.

Според проверяващите - Петър Александров е привикал Русев на среща поради насъбрания заем, който е стигнал до сума от към 400 000 евро. Предполага се, че убийството е било планувано.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР