Трима са задържани за жестокия побой над Пламен Николов от

...
Трима са задържани за жестокия побой над Пламен Николов от
Коментари Харесай

Има арестувани за зверския побой над Пламен

Трима са арестувани за жестокия побой над Пламен Николов от Айтос. Това оповестиха за Burgas24.bg от пресцентъра на полицията.

Припомняме, че 28 годишният айтозлия бе свиреп пребит от побесняла циганска орда след среднощ на 18.10. т.г. в региона на айтоската улица " Бяло море ". По формираното досъдебно прозводство за нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди, за период до 24 часа са арестувани престъпно проявените айтозлии - Е.Е., 22 -одишен, А.И., 32-годишен и И.К., 42-годишен.

Установено е, че сред арестуваните и пострадалия е зародило сдърпване, прерастнало в сборичкване, вследствие на което 28-годишният потърпевш е настанен за лекуване в УМБАЛ – Бургас с комоцио и фрактура на носа, без заплаха за живота. Тримата арестувани също са с общи пострадвания, които не са рискови.

По случая са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности, в това число и разпит на приятеля на настанения в УМБАЛ – Бургас 28-годишен айтозлия, който не е потърпевш от случая и е бил единственият с негативни алкохолни проби.

Събраните досега данни следва да бъдат докладвани в Районна прокуратура – Айтос.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР