Трима младежи загинаха след полунощ при страшна катастрофа, както вече

...
Трима младежи загинаха след полунощ при страшна катастрофа, както вече
Коментари Харесай

Вижте видео от зверската катастрофа в Харманли

Трима младежи починаха след среднощ при страшна злополука, както към този момент осведоми Plovdiv24.bg. Колата се е движила с огромна скорост по ул. "Македония " в Харманли в източна посока, към 1:30 тази заран, дава детайлности с видео за нещастието локалният уебсайт "Сакарнюз ".

На кръстовището с бул. "Освободител " тя е излязла от платното и се е блъснала в бетонен гараж, подложен на поляната. 26-годишен юноша е карал лекия автомобил "Audi А6 " с несъобразена с пътните условия скорост.

От удара на място са починали лидерът и возещите се в колата двама младежи също от Харманли на 25 и 27 година Със заповед на кмета на община Харманли Мария Киркова на следващия ден е разгласен Ден на печал. Причината е станалата през нощта на 23 против 24 декември тежка злополука, в която починаха трима младежи от града. Това заяви локалната администрация.



Отменят се всички общоградски мероприятия на територията на общината в деня на печал, прецизираха от пресцентъра на общината. Националното и общинско знаме на постройката на Община Харманли в деня на печал ще бъдат спуснати на половина.

Ще бъдат изключени и светлините на празничната декорация на постройките на Културния център и на локалната администрация. Кметът на общината Мария Киркова и управлението на общината изричат откровените си съболезнования към фамилиите на починалите, се споделя още в известието.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР