Трима бяха изведени и спасени“ от сградата на община Благоевград

...
Трима бяха изведени и спасени“ от сградата на община Благоевград
Коментари Харесай

Учение в Благоевград: Спасиха трима след „взрив“ в котелното

Трима бяха изведени и „ избавени “ от постройката на община Благоевград след „ гърмеж “ в и задимяване в котелното помещение.
 БГНЕС
" Взривът " и последвал пожар в котелното помещение на община Благоевград, евакуация на чиновниците и " избавяне " на трима потърпевши, бе сюжетът на разиграно по обяд през днешния ден в обучение с присъединяване на районен съд ПБЗН, ЦСМП, Полицията, Общинския инспекторат и Доброволно формирование " Г. Измирлиев-Македончето ".
 БГНЕС
Точно в 12 ч. се чу „ детонация “ , включи се противопожарната тревога, а гости и чиновниците на общината започнаха да я напущат.
 БГНЕС
От двете страни на площад „ Г. Измирлиев “ влетяха две патрулки, които отделиха региона, по-късно дойдоха пожарните и кола за спешна помощ.
 БГНЕС
С противогази пожарникарите влязоха да търсят обгазени, вдигната е и автомеханичната стълба.
 БГНЕС
Един бе евакуиран със стълбата от 4-я етаж , а двама в „ безсъзнание “ бяха извадени от пожарникарите и предадени на спасителите от Държавна фирма „ Г. Измирлиев-Македончето “. След това бяха превозени в болничното заведение от медиците на ЦСМП.
 БГНЕС
„ Виждате в какво време живеем, би трябвало да сме подготвени на всичко “ , сподели кметът Илко Стоянов.

Получихме сигнал за гърмеж и пожар в котелното , двама от потърпевшите бяха отрити в безсъзнание, а един свален със стълба “, добави ст. контрольор Боян Кондуров от районен съд ПБЗН-Благоевград.
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР