Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова тъне в

...
Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова тъне в
Коментари Харесай

Мария Петрова си угажда в Барселона

Трикратната международна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова тъне в разкош в Барселона. Втората брачна половинка на шефа на БФС Борислав Михайлов от известно време е в каталунската столица по служебни задължения, свързани със спорта.

Самата Мария споделя, че е отседнала в един от най-скъпите хотели в Барселона " Каса Фустер ", който има неповторима архитектура и е с пет звезди. Петрова извършва длъжността вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, а също така е и вицепрезидент на Техническия комитет към Световната федерация.

" Мечтай доста, с цел да не си в никакъв случай в действителността ", поучава някогашната гимнастичка и признава, че както постоянно е на път. Мария намира време да отиде даже до плажа в Барселона. Любимият деликатес на Петрова се оказват морските рапани. Бившата гимнастичка обожава морските деликатеси, по тази причина и паелята е измежду наложителните ястия в менюто й, написа " България Днес ".

Мария Петрова се е заела и с организирането на 60-ия празник на своя брачен партньор. Боби Михайлов ще посрещне огромния си празник на 12 февруари. Засега не се издават повече детайлности към честването, само че е ясно, че някогашният вратар ще предложения доста свои съотборници и другари от средите на футбола.

" Ако можем да създадем тъждество по отношение на медалите и триумфите, които българските гимнастички са постигнали, тези 70 години са задоволителни, най-малко към този момент, в развиването на българската художествена гимнастика. Българките още със стъпването си на международната сцена демонстрират, че са почтени за горделивост със своя труд, обич и обособеност към художествената гимнастика. Те я издигнаха доста нависоко. Направиха по този начин, че в България да бъде един от най-популярните спортове за девойки и дами ", гордее се Мария Петрова.

От 31 март до 2 април в столичната зала " Арена София " ще се организира международната купа по художествена гимнастика. 67 самостоятелни гимнастички и 16 ансамбъла от 51 страни към този момент са декларирали присъединяване. България ще взе участие с две самостоятелни гимнастички и отбор, като упованията са за медали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР