Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри смята, че тимът му може

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри смята, че тимът му може
Коментари Харесай

Алегри: Юве може да спечели седмо поредно Скудето

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри счита, че отборът му може да завоюва седмо следващо Скудето този сезон. “Старата госпожа” стартира акцията нерешително и записа някои разочароващи резултати, само че тимът стартира да напипва правилния темп и това си пролича при триумфа с 6:2 над Удинезе и то с човек по-малко. Сега пред отбора следва среща с новака СПАЛ.

“Мога да потвърдя, че Буфон и Киелини няма да играят на следващия ден. Клаудио Маркизио е подготвен, само че надали ще издържи цялостен мач, а Матия Де Шилио е в групата, само че му липсва игрова процедура. Гонсало Игуаин, Дъглас Коща и Пауло Дибала ще стартират срещата, а същото важи и за Алекс Сандро. Имам някои съмнения за средата на терена, тъй че нищо не мога да кажа в момента”, съобщи Алегри.

“Невероятно е да побеждаваш. Фактът, че сега приказваме за седма поредна купа е нещо ужасно, тъй като по този начин ще създадем освен това от именито, защото никой до момента не го е правил. Преследвайки тази цел ще ни помогне да се представим добре и в Шампионската лига. Не става въпрос да избираме едното или другото. Можем да спечелим Скудетото, в случай че набием в главите си, че би трябвало да тичаме крепко и да страдаме на терена. Ювентус има капацитет да го направи. Трябва във всеки мач да се раздаваме 95 минути без да отпускаме темпото и да губим централизация. Срещу Торино за към пет-шест минути заспахме, по-късно направихме същото и против Аталанта. Накрая, когато същото се случи и против Лацио, бяхме наказани”, добави наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР