Tреньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е притеснен от играта на

...
Tреньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е притеснен от играта на
Коментари Харесай

Алегри притеснен от играта на "Ювентус" в защита

Tреньорът на " Ювентус " Масимилиано Алегри е обезпокоен от играта на тима в отбрана преди значимото домакинство в сряда на " Барселона " ( сряда, 21:00 ч., bTV Action ) в Шампионската лига.

" Получаваме прекалено много голове, особени при гостувания. Успяхме да запазим суха мрежа единствено на " Сан Сиро " (при успеха над " Милан " с 2:0 в края на октомври) ", разяснява Алегри.

Специалистът, който доста разчита на солидната игра в защита, разумно не може да бъде удовлетворен, откакто възпитаниците му позволиха 22 гола в 18 публични мача от началото на сезона.

Напускането на Леонардо Бонучи в посока " Милан " през лятото като че ли наруши синхрона в отбраната, а Даниеле Ругани на този стадий не може да го размени сполучливо.

Поредното отчаяние за торинци бяха позволените три гола и загубата с 2:3 от " Сампдория " през уикенда.

Нападението прави своята работа с 44 попадения в 18 срещи, само че " Юве " позволи попадение в ос мот последните си девет мача, в това число и от новобранеца Беневенто и то като хазаин в калчото.

Опитният Андреа Бардзали, съществена фигура в центъра на отбраната при шестте следващи трофеи на Италия, също не крие терзанието си преди дуела с " Барселона ".

" Не би трябвало да позволяваме липса на централизация в обособени моменти, което правехме в доста мачове до момента. Напротив, нуждаем се от нещо в допълнение, което не съумяваме да покажем през сезона. Разполагаме с доста качествени играчи, на разликата идва от желанието и готовността за всеотдайност ", разяснява Бардзали.

" Срещу " Барселона " ще бъде доста мъчно, само че ние би трябвало да се оправим. Изключително значимо за сезона ни отсега нататък е да преминем групата и да продължим в елиминациите ", добави той.

През предишния сезон двата отбора се срещната на четвъртфиналите, като италианците завоюваха първата среща с 3:0, а в реванша на " Камп Ноу " стигнаха до 0:0 и отстраниха " Барселона ".

През актуалната акция каталунците взеха непълен реванш след триумф с 3:0 в първата среща от групата на 12 септември.

" Няма място за съпоставяне с предходната година, тогава обстановката беше напълно друга. Нашите противници също ще желаят да продължат напред, само че за нас този мач е доста по-голям ", сподели Бардзали.

Испанците са водачи в група 4 с 10 точки, а " Ювентус " е втори със 7. " Спортинг " Лисабон е трети с 4, а финален е " Олимпиакос " с 1.

" Барса " се нуждае от точка в Торино, с цел да си подсигурява първото място в групата, до момента в който " Юве " ще търси наложителен триумф, с цел да улесни задачата си преди последната среща с " Олимпиакос " в Гърция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР