Йоана Илиева и Олга Храмова продължават във втория ден на

...
Йоана Илиева и Олга Храмова продължават във втория ден на
Коментари Харесай

Йоана Илиева и Олга Христова продължават във втория ден на турнира на сабя жени в Пловдив

Йоана Илиева и Олга Храмова не престават във втория ден на шампионата на сабя дами в Пловдив. Надпреварата събра най-хубавите сабльорки в света, отпред с първите 10 в международната класация.

Йоана Илиева се класира за втория ден на шампионата по право, защото е номер 8 в ранглистата. Още 10 българки се бориха за място измежду най-хубавите 64 в надпреварата, които ще излъчат медалистките в събота.

За елиминациите в събота се класира Олга Храмова, която излезе от групите в предварителния кръг с 3 победи и 3 загуби. В елиминациите тя победи Юи Сано от Япония с 15:9, а в срещата за място измежду най-хубавите 64 надви над Кейтлин Максуел от Англия с 15:14.



Калина Атанасова също реализира актив от 3 победи и 3 загуби. В първата среща от елиминациите тя победи Атинаис Маврикаки от Гърция с 15:6, само че в дуела за място във втория ден на шампионата Атанасова отстъпи пред Катинка Шугар Батай от Унгария с 6:15 и приключи конкуренцията на 86-то място.

Кристина Миланова записа в групите две победи и три загуби, а в елиминациите загуби първия си дуел от Каталин Граудинс от Германия с 13:15. Така Миланова приключи на 114-то място в крайното класиране.

Белослава Иванова излезе от групите с 2 победи и 4 загуби. В първия кръг на елиминациите тя претърпя проваляне от Еунхие Йеон от Южна Корея с 4:15 и се класира на 122-ро място в шампионата.

София-Александра Медарска, Мариела Георгиева, Мия Лицова, Ралица Гаджева, Виктория Витлиемова и Натали Мишинева не излязоха от групите и приключиха надпреварата надлежно на 128, 130, 140, 145, 146 и 152 място.

Специален посетител в първия ден на шампионата за Световната купа беше министърът на младежта и спорта Георги Глушков, който поздрави президента на Българска федерация по фехтовка Величка Христева и Йоана Илиева за извоюваната олимпийска квота.

Утре надпреварата стартира в 10:30 часа, като Олга Храмова излиза за дуела си против Мартина Крицио от Италия в 11:30 часа, а Йоана Илиева се изправя против Луиз Клайн от Франция в 12:15 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР