Треньорът на ЦСКА Юлия Иванова-Минчева говори пред камерата на БНТ

...
Треньорът на ЦСКА Юлия Иванова-Минчева говори пред камерата на БНТ
Коментари Харесай

Юлия Иванова: Играта на сервис ни помогна да победим Левски

Треньорът на ЦСКА Юлия Иванова-Минчева приказва пред камерата на Българска национална телевизия броени минути след успеха на отбора й над Левски с 3:2 гейма в дуел от деветия кръг на женската Волейболна лига на България.

" Това, което ни оказа помощ да победим през днешния ден е играта ни на сервис и дребното позволени неточности там. В други игрови обстановки не ни вървеше, само че това е на правилото на одеялото: на едно място завиваш, на друго - отвиваш. В нашия случай през днешния ден бяхме доста слаби на блок и отбрана по диагонала. Момичетата бяха и обезпокоени през днешния ден, видях това, само че въпреки всичко имаше борба от страна и на двете страни ", съобщи Иванова-Минчева.

Две от героините в мача - Емилета Рачева и Кая Николова също споделиха насладата си от триумфа на " алените " във Вечното дерби.

" Труден мач за ЦСКА както постоянно. Сладко е да победиш безконечния противник. Радвам се, че успяхме да удържим и да спечелим мача след тайбрейк за повторно против този противник. Имаше леко разпределяне, тъй като поведохме доста бързо ", показа Рачева.

Николова счита, че почитателите, които участваха на срещата, са оказали някакво въздействие върху играта на ЦСКА.

" Играхме много сплотено, което ни оказа помощ да победим. Естествено, че имахме неточности, само че допускам, че беше поради многото аудитория. Това въпреки всичко е стрес до някаква степен. Много се веселя за тима и като цяло за мача ", съобщи тя.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР