Докато израства в Нормандия, Северна Франция, Янис Суами се влюбва

...
Докато израства в Нормандия, Северна Франция, Янис Суами се влюбва
Коментари Харесай

Стартиращите AI компании се стремят към изменението на климата

Докато израства в Нормандия, Северна Франция, Янис Суами се влюбва в океана. Един от най-ранните му мемоари е „ да отиде до морето, да се гмурка с шнорхел и да се чуди на рибите и дивата природа “, споделя той.

И през днешния ден 42-годишният бизнесмен ръководи Sinay, французин започваща компания, която употребява изкуствен интелект, с цел да проучва данни за океана – за придвижването на корабите, метеорологичните модели и замърсяването на въздуха и водата – с цел да помогне на морската промишленост да рационализира своите интервенции и да понижи въздействието си върху околната среда. Една от услугите му разрешава на потребителите да следят както подводния звук от източници като мореплаване или набиване на водачи, по този начин и съществуването на морски живот, който може да бъде неподходящо обиден от него.

„ Има огромно влияние на човешкия бизнес върху океанското биоразнообразие “, споделя Суами. „ Можем да комбинираме опазването на биоразнообразието с бизнес успеваемостта, като използваме най-хубавата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР