Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович беше изключително доволен от представянето

...
Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович беше изключително доволен от представянето
Коментари Харесай

Люпко: Горд съм с играчите ми, съдиите решиха и двата мача

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович беше извънредно удовлетворен от представянето на своите играчи по време на загбата от Заря Луганск с 0:1. Специалистът обаче беше и извънредно неудовлетворен от съдийството в двата мача, като посочи съдийството като главния фактор за загубата в общия резултат и на двата дуела.

"Честито на играчите за положителния мач. Накрая получихме гол, тъй като останахме единствено с 2ма централни бранители, с които се защитравахме. Това се нагалаше, защото бяхме с човек по-малко и искахме да пресираме. Още един път честито на моите играчи за играта и за тази в предходните мачове. Съдията реши и двата мача, няма какво повече да кажа. Сами видяхте обстановката за аления картони дузпата преди него. Можеше да продължим и с 10 индивида ", съобщи Петрович.

"Вкарах 3-ма свежи играчи и получихме гол. Нещата не могат да станат на мощ. Противникът нямаше нито един късмет и най-после вкара гол. Трябваше да създадем смяна, в последна сметка не стана ".

"Не единствено Занев и Малинов са лидеро, през днешния ден и Жеферсон, Нуно и Раул. Всичко дадоха от себе си. Накрая даже Раул игра като централен нападател. Бяхме страхотни през днешния ден, само че съдията не ни разреши да продължим напред. Соу няма шанс пред гола ".

Ще благопожелавам на играчите и за двата мача. Още един път споделям, имаше дузпа преди аления картон и приключи мача. Няма какво още да кажа с изключение на, че момчетата оставиха сърцата си на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР