Треньорът на Сиренс Стив Д`амато заяви, че отборът му е

...
Треньорът на Сиренс Стив Д`амато заяви, че отборът му е
Коментари Харесай

Треньорът на Сиренс: Мачът срещу ЦСКА е най-важен в нашата история

Треньорът на Сиренс Стив Д`амато съобщи, че тимът му е новобранец против ЦСКА. Мачът от Лига Европа на стадион " Българска войска " е през днешния ден от 20:00 часа.

Ето какво сподели той пред SportsDesk:

" Жребият беше тежък. Всички три вероятни противника - Стяуа, ЦСКА и Прогрес са тежки. Изтеглихме тим, който има 230 мача в евротурнирите, до момента в който за нас това ще е първи. Със сигурност това е най-важният конфликт в нашата история. Ще сме по-мотивирани от ЦСКА, който е привикнал да взе участие в сходни мачове. Съперникът ни е по-опитен, а задачата ни става още по-сложна, защото гостуваме.

Двубоят е надалеч от вкъщи, което значи, че ще играем на настилка, на която имаме не повече от 10 мача през миналия сезон. Ние играем и упражняваме на изкуствена трева. Въпреки че нашите футболисти се намират в най-хубавото си физическо положение, ЦСКА към този момент изигра три мача в шампионата, до момента в който ние не сме играли формален мач от средата на март. В неизгодна позиция сме, само че сме оптимисти. Надявам се да играем добре и да реализираме добър резултат.

Новите попълнения имат опит в малтийския футбол. Не рискувахме да търсим задгранични играчи, макар дребното време, с което разполагахме. В отбора има както опитни, по този начин и по-млади футболисти. Мисля, че новите добре се вписват и допълват тима ни ".
 Енрике е оказал помощ доста на ЦСКА за разузнаването на Сиренс
Енрике е оказал помощ доста на ЦСКА за разузнаването на Сиренс

Вижте тук по какъв начин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР