Треньорът на Олимпик потвърди информациите от последните дни, че клубът

...
Треньорът на Олимпик потвърди информациите от последните дни, че клубът
Коментари Харесай

Вилаш-Боаш потвърди за интереса към Милик

Треньорът на Олимпик удостовери информациите от последните дни, че клубът има интерес към нападателя на. Твърди се, че французите даже към този момент са почнали договаряния за поляка, като са предложили 10 милиона евро за правата му.

" Имаме интерес, само че на този стадий не сме в напреднали диалози нито с Наполи, нито с Милик. Не очаквайте прехвърлянето да стане до няколко дни. Да, имаме интерес, за който, за жалост, итаианската преса съумя да научи. Милик не е единствената ни алтернатива. Може даже да се каже, че неговото привличане ще е най-трудно, тъй като е класен футболист. Няма да е елементарно да стигнем до договорка ", призна Вилаш-Боаш.

Договорът на Милик с Наполи изтича през лятото и той отхвърли да преподпише. Заради това той бе " замразен " и не е записал даже минута от началото на сезона. Неаполитанците са склонни да се разделят с него, само че желаят да получат сума сред 15 и 18 милиона евро. Интерес към него има и от страна на, и, само че никой от тях не е податлив да извади желаната от Наполи сума.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР