Треньорът на Милан Стефано Пиоли упрекна турския рефер Джунейт Чакър

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли упрекна турския рефер Джунейт Чакър
Коментари Харесай

Пиоли беснее срещу Чакър: Всяка спорна ситуация се отсъждаше срещу нас

Треньорът на Милан Стефано Пиоли укори турския рефер Джунейт Чакър за загубата от Атлетико (Мадрид) в дуела от втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига с 1:2. Мачът беше първи за Милан на " Сан Сиро " от 7 години насам. " Росонерите " откриха посредством Рафаел Леао в 20-ата минута, само че позволиха поврат след късни голове на Антоан Гризман и Луис Суарес от дузпа в добавеното време.
 Атлетико (Мадрид) победи Милан с 2:1 в мач от груповата фаза на Шампионска лига
Атлетико реализира цялостен поврат над 10 от Милан

Драма в Милано

Милан остана с човек по-малко в 29-ата минута, когато Франк Кесие получи втори жълт картон. " Не считам, че основният арбитър се оправи с мача. Ние бяхме осъдени. С 10 души на терена трябваше да се пренастройваме и бяхме покрай позитивен резултат. Въпросът не е дузпата и в аления картон. Всяка противоречива обстановка се отсъждаше против нас. При повече централизация Милан можеше и да завоюва. "
 Снимка 548276
Източник:

" При 11 на 11 Милан игра доста добре, имаше в играта си движение, качество, активност. Това ни кара да мислим, че сме конкурентен тим. Последните дни бяха доста тежки за нас, само че към този момент започваме да мислим за мача с Аталанта макар, че дуелът с Атлетико ни взе доста сили, както физически, по този начин и морални ", разяснява Пиоли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР