Треньорът на Ланс - Франк Хайсе, коментира поражението на отбора

...
Треньорът на Ланс - Франк Хайсе, коментира поражението на отбора
Коментари Харесай

Треньорът на Ланс: Разочаровани сме, но се гордеем, че останахме в мача

Треньорът на Ланс - Франк Хайсе, разяснява провалянето на тима си от Пари Сен Жермен с 1:3 в мача от 31-ия кръг на френската Лига 1. Той бе отчаян от провалянето, само че остана горделив от непримиримостта на футболистите си.

“Преди всичко възприятието е разочарованието от изгубения мач. Първите 20 минути стояхме добре в мача. На второ място, гордеем се, че останахме в мача, запазихме правилата си, опитахме да се надигнем. Положихме старания до края, само че вкарахме единствено един гол, а можехме и най-малко още един ”, разяснява Франк Хайсе.

Наставникът на Ланс приказва и за аления картон на футболиста си Самед Абдул Самед в 19-ата минута, който остави тима с човек по-малко за повече от час игра.

„ Червеният картон беше изцяло логически, няма две отзиви по въпроса. Няма да съм доста явен, в случай че ви кажа друго ”, сподели още Хайсе.

Поражението унищожи и теоретичните шансове, които имаше Ланс да завоюва купата, като в този момент възпитаниците на Франк Хайсе ще би трябвало да се борят да запазят мястото си в зона Шампионска лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР