Травис Конечни вкара два гола и Ален Вино спечели дебюта

...
Травис Конечни вкара два гола и Ален Вино спечели дебюта
Коментари Харесай

Филаделфия и Чикаго поднесоха шоу със седем гола на старта си в НХЛ

Травис Конечни вкара два гола и Ален Вино завоюва дебюта си с тима на Филаделфия, който победи с 4:3 Чикаго в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Оскар Линдблом и Михаел Рафл също се разписаха за Флайърс пред 17,463 фенове в пражката "О2 Арена ", която одобри срещата като част от Глобалните серии на НХЛ. Картър Харт пък избави 28 удара на вратата на тима на Филаделфия, който игра за първи път отвън Северна Америка в 52-годишната си история.

Патрик Кейн вкара гол и подаде за други два за Чикаго, който откри сезон 2009/2010 във Финландия. Алекс Нюландер и Алекс Дебринкет също се разписаха за Блекхоукс.



Ти Джей Оши вкара решаващия гол, а Иля Самсонов спря 25 удара на вратата на Вашингтон при успеха с 2:1 против Ню Йорк Айлъндърс. Якуб Врана бе прецизен за Кепитълс във втори следващ мач и столичаните останаха с съвършен баланс, макар гола на Девън Тоус за нюйоркчаните.



Мич Марнър вкара два гола и подаде за трети, а Фредерик Андерсен отрази 28 удара на вратата на Торонто при успеха с 4:1 против Кълъмбъс. Остън Матюс приключи с попадение и две асистенции.



Кайл Конър и Блейк Уийлър вкараха голове от дузпи при успеха на Уинипег с 5:4 против Ню Джърси, вгорчавайки дебюта на първия избор в драфта Джак Хюз. Дмитри Куликов, Джак Рослович, Матийо Перо и Нийл Пьонк също се разписаха за Джетс, които обърнаха мача от 0:4. Томаш Носек вкара два гола и Лас Вегас победи Сан Хосе с 5:1 в последния мач за деня.



Първенство на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ), мачове от постоянния сезон:

Филаделфия - Чикаго - 4:3
Кълъмбъс - Торонто - 1:4
Ню Джърси - Уинипег - 4:5 след дузпи
НЙ Айлъндърс - Вашингтон - 1:2
Сан Хосе - Лас Вегас - 1:5
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР