Традиционни са събитията от последните дни на Празника на розата,

...
Традиционни са събитията от последните дни на Празника на розата,
Коментари Харесай

Празникът на розата тази година ще ни поднесе огромни изненади

Традиционни са събитията от последните дни на Празника на розата, само че всяка традиция си има и своята изненада. Така ще бъде и през тази година. Това сподели за аудиокаста " Това е България " на " Фокус " кметът на Казанлък Галина Стоянова.

" Изненада ще бъде сюжетът и метода, по който ще се провежда коронясването на Царица Роза и спектакълът, в който ще вземат участие реализатори от Старозагорската опера и от обединения от Пловдив, както и в карнавала ще има много детайли, които са свързани с това: не всяка просветителна, културна институция да се показва поотделно, а този път ще се опитаме да създадем партньорства сред нашите учебни заведения, културни институти, спортни клубове, тъй че да създадат общи планове за показване и да се научат да работят дружно. " Нека да създадем по този начин, че за всеки да има по нещо " – това е нашият лозунг. Тази година дано всеки екскурзиант и жител, който е на нашата територия в тези дни, да може да взе участие, а не просто да е фен и слушател на събитията от празничната стратегия ", изясни тя.

Как се провежда плакат с подобен мащаб при финансовия застой на страната

" С доста другари, спомоществователи, донори, които към този момент започнаха да вършат своите дарения. Ние всяка година вършим този плакат в действителност отвън бюджета на общината с другарската помощ на бизнеса в Казанлък и в района. Тази година ще бъде също по този начин, нямаме терзания. Още повече, че тази година се навършват 100 години от основаването на " Арсенал “ в Казанлък. Това е много огромна събитие, което се провежда на територията на Казанлък. Фабриката има предпочитание да стане главен спонсор на празниците, както и да сътвори спомагателни празнични събития до септември месец, когато е кулминационната точка на столетието на " Арсенал “ в Казанлък ", изясни Галина Стоянова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР