Този път режисьор е Стивън Кейпъл джуниър“Крийд: Сърце на шампион

...
Този път режисьор е Стивън Кейпъл джуниър“Крийд: Сърце на шампион
Коментари Харесай

Слай Сталоун и Долф Лундгрен отново на ринга

Този път режисьор е Стивън Кейпъл младши


“Крийд: Сърце на първенец ” беше сполучлив опит за продължение на сагата за “Роки ” като този път в центъра бе подложен сина на Аполо Крийд, а ветерана Балбоа беше негов наставник. Сега се задава продължението на “Крийд ”, в което против сина на Аполо ще се изправи Виктор Драго – наследник на именития Иван Драго, изигран от Долф Лундгрен в “Роки IV ”.

В ролята на Виктор Драго ще влезе румънският боксьор Флориан Мунтеану, а “шведската стомана ” Долф Лундгрен ще се завърне като “Сибирския експрес ” Иван Драго, дружно със Силвестър Сталоун като Роки и Майкъл Б. Джордън като младия Крийд. Събирането на Слай и Лундгрен сигурно ще бъде събитие за почитателите на осемдесетарските и деветдесетарските типичен екшън тупалки.

Сценарист на “Creed II ” е Чео Ходари Кокър ( ”Luke Cage ”), а режисьор еСтивън Кейпъл джуниър ( ”The Land ”). Той заменя Райън Куглър, който беше прекомерно ангажиран с “Черната пантера ” и тук е в ролята единствено на изпълнителен продуцент. В функциите с изключение на Майкъл Б. Джордън, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен и Флориан Мунтеану, ще забележим още и Теса Томпсън, която се завръща като Бианка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР