Този нов модел идва с мощен 350-ватов мотор, яки 10-инчови

...
Този нов модел идва с мощен 350-ватов мотор, яки 10-инчови
Коментари Харесай

Ninebot KickScooter MAX G30 – шампионски скутер с 60 км пробег

Този нов модел идва с мощен 350-ватов мотор, яки 10-инчови гуми, батерия с потенциал 15,3 Ah и три режима на каране с оптималната скорост до 60 км/ч

Ninebot KickScooter MAX G30 е мощен и постоянен скутер с огромен пробег

Нов електрически скутер със страхотни благоприятни условия се задава на пазара. Моделът се отличава с двойно по-голям пробег от множеството е-тротинетки, предлагани сега, и с някои други върхови характерности.

В момента текат предварителните поръчки на Ninebot KickScooter MAX G30 – нов модел сгъваем електрически скутер с 350W мотор, пробег до 60 км и оптималната скорост 30 км/ч. Този „ звяр ” се предлага от Geekbuying за $659,99 (с ваучър за отстъпка GKB286S) и доставка от европейски склад или за $669,99 (с ваучър за отстъпка GKB199S) при доставка от Китай (тук).

Ninebot KickScooter MAX G30 се сгъва елементарно единствено за три секунди

Очертаващият се шлагер на пазара за електрически скутери е изработен от здрава и лека алуминиева сплав и поема товар до 100 кг. Еднакво подобаващ е и за дами, и за мъже, които търсят различен метод за напредване в градовете и возило за забавление в парка или на морската алея.

Ninebot KickScooter MAX G30 е оборудван със солидни 10-инчови вакуумни гуми, с помощта на които скутерът поема по-добре ударите и се приспособява към комплицирани пътни условия. 350-ватовият мотор поддържа висока скорост и дава мощност на скутера при нанагорнище по наклони. Предвидени са три режима на возене – пестелив, общоприет и състезателен, като оптималната скорост е 30 км/ч.

Ninebot KickScooter MAX G30 е оборудван с яки 10-инчови вакуумни гуми

Батерията с потенциал 15,3 Ah се зарежда изцяло за 5-6 часа, с цел да обезпечи пробег до 60 километра. Скутерът употребява система за възобновяване на кинетичната сила – т.е. технология, която преобразува кинетичната сила в електрическа за повторна приложимост, като по този метод удължава живота на батерията.

Ninebot KickScooter MAX G30 има сгъваем дизайн. Само за 3 секунди се привежда в плътно положение, тъй че да се придвижва елементарно и също така да се съхранява в малко пространство. Скутерът тежи 19,1 кг и има размери 116,70×47,20×120,30 см в разгънато състояние.

Предният панел Ninebot KickScooter MAX G30 осведоми за положението на скутера

Безопасността на каране, несъмнено, е основно условие. За нея се грижат усъвършенствана спирачна система, системата за възобновяване на кинетичната сила и умна система за надзор на карането, както и за ръководство на батерията, включително отбрана от къси съединения, презареждане, температурни аномалии и други В допълнение, скутерът разполага с челен фар и задни стоп светлини за безвредно придвижване през деня и нощем.

LED екранът, ситуиран на предния панел на Ninebot KickScooter MAX G30, демонстрира какъв брой заряд е останал в батерията, скоростта, режима на каране и други значими индикации, тъй че потребителят постоянно да е в осведомен за настоящото положение на скутера. Превключването на скоростните режими става елементарно – с натискане на един бутон.

Ninebot KickScooter MAX G30 е наличен за предварителни поръчки

Можете да поръчате новия шампионски скутер тук: Ninebot KickScooter MAX G30 – на цена от $659,99 с ваучър за отстъпка GKB286S и доставка от Европа ($2,40 посредством EU GLS Express) или тук: Ninebot KickScooter MAX G30 – на цена от $669,99 с ваучър за отстъпка GKB199S и доставка от Китай (за $0,29).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР