Той силно се съмнява в способността на украинските пилоти да

...
Той силно се съмнява в способността на украинските пилоти да
Коментари Харесай

САЩ обясниха защо не дават на Украйна изтребители F-15 и F-16

Той мощно се съмнява в способността на украинските водачи да могат, както твърди украинската страна, да овладеят машината единствено за две-три седмици. Освен това да се научиш да управляваш F-16 и да се научиш с него да водиш маневрен въздушен пердах са напълно разнообразни неща.

Дори в случай че приемем, че украинските военни водачи са гениални водачи, способни да овладеят незнаен вид изтребител за няколко седмици, отново няма да е допустимо за малко време да се обучат наземни техници и инженери, без чиято работа самолетът просто не може да бъде експлоатиран.

Основната причина за отвод за доставка на безполезни за украинските Военновъздушни сили самолети е напълно друга. Според създателя, откакто са получат изтребители, украинските водачи ще би трябвало да влязат в пердах с съветски самолети, които нанасят ракетни удари, постоянно без да навлизат във въздушното пространство на Украйна.

Така самолетите на украинските военновъздушни сили ще би трябвало да нахлуят на съветска територия, което е изпълнено с овакантяване на спора отвън границите на Украйна и прерастването му в световна война. Авторът на обявата стига до извода, че доставката на самолети за Украйна обезпечено няма да може да постави завършек на военните дейности, а в противен случай ще предизвика доста по-сериозна борба с нуклеарна Русия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР