Той продължава да е активен в социалните мрежи Правосъдие в

...
Той продължава да е активен в социалните мрежи Правосъдие в
Коментари Харесай

Божков във фейсбук от ареста: Правосъдие в България няма, има бухалки!

Той продължава да е деен в обществените мрежи

Правосъдие в България още няма. Има бухалки. Реформирани. #БъдетеЗдрави. Това написа във фейсбук профила си Васил Божков. Въпреки че Софийския градски съд го остави за непрекъснато зад решетките, той продължава да е деен в обществените мрежи. Припомняме, че над 3 години предприемачът се укриваше в Дубай. Вчера се върна в България, като оповести за пътуването си във фейсбук, където постоянно публикуваше статуси и контактуваше с поддръжниците си. Той бе задържан още на летището при кацането, а през днешния ден Софийската градска прокуратура внесе искане в съда за непрекъснатото му задържане. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

“Ще апелирам решението на съда, това за Пригожин са нелепости ”, съобщи в това време той след определението на Софийски градски съд да го остави в ареста.

Георги Гатев , юристът на Божков, сподели, че материалите нямат отношение по това дело. “Делото се касае за друго, няма една дума за чужденци в него. Начинът, по който се отразяват нещата към него в последните дни, приказва, че има хора, които имат интерес да не е на независимост. Появи се информация в медиите, че е отговорен за убийството на Алексей Петров ”, сподели Гатев.

Ангел Кънев, прокурорът по делото, бе сбит, като акцентира, че всички доводи са били изнесени вътре в правосъдната зала. Той не отговори на въпроса какво общо имат връзките на Божков с чужденци по обвиняванията му.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР