Той попита своята аудитория: Искате ли да ви разкажа малко

...
Той попита своята аудитория: Искате ли да ви разкажа малко
Коментари Харесай

Ивайло Захариев ще съди Под прикритие

Той попита своята публика: „ Искате ли да ви опиша малко повече за какво се стигна до това дело? “

От време на време се появяват информации, че паметният сериал " Под прикритие " ще се завърне на екран с нови серии. Но пъкъл кулисите на кино лентата се оказа, че има много гнили неща, които няма да разрешат неговото продължение.

Един от основните артисти - Ивайло Захариев, е подхванал правосъдни борби против сериала и Българска национална телевизия. Това разкри той в любопитно клипче в Тик Ток. 

Той качи видео в обществената платформа и разяснява новината, че пускат сериала още веднъж, Захариев споделя: „ Това е ужасно! “, което по реакцията му не проличава да е по този начин. 

Във видеото Ивайло споделя, че води дело против Българска национална телевизия, точно поради сериала „ Под прикритие “. Той попита своята публика: „ Искате ли да ви опиша малко повече за какво се стигна до това дело? “

Веднага заваляха любопитни мнения и версии. Някои считат, че националната телевизия крие същинския доход от сериала и надлежно ощетява актьорите от %. Това се счита за една от аргументите Ивайло да си търси правата по правосъден път. 

В последващо видео той показа, че съдията е излязал с решение в негова изгода. " Не знам за какво това решение ме кара да се нервирам. Да се усещам омерзен и афектиран. Защо тази незначителност на решението ме кара да кипя от страст, която не ми дава опция да структурирам и да опиша какво се случва. Ще изчакам няколко дни да си избистря мозъка и да опиша всичко в детайли ", гневи се той в Тик Ток. /show.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР