Той не веднъж е влизал в ролята на Левски. Зрителите

...
Той не веднъж е влизал в ролята на Левски. Зрителите
Коментари Харесай

Плачков влиза в политиката: Целта ми не е да съм депутат, а да бъда полезен на хората

Той не един път е влизал в ролята на Левски. Зрителите го познават добре от театъра и киното. Но в този момент излиза и на политическата сцена. Актьорът Веселин Плачков е претендент за народен представител в листите на една от новите обединения, които ще се явят на предварителния избор на 2-ри април – обединението " Заедно " на Ива Митева и Любомир Каримански.

" Аз в никакъв случай не съм спирал да имам гражданска позиция. Целта не е да вляза в политиката, тя е навлязла в живота ни и тя се занимава с нас и ние се занимаваме с нея. През последните две години няма политика, а за спектакъл и цирк – не мога да ги нарека по никакъв метод. Защото театърът е доста отговорно и комплицирано изкуство. То се прави по доста сложен метод и оставя дълги последици в душите на хората. Политиката не се занимава с душата на хората, а в последно време се занимава със самата себе си ". Така в ефира на NOVA артистът изясни решението си да се бори за място в 49-я парламент.

Той беше безапелационен, че задачата му не е да става народен представител. " Аз не желая да ставам народен представител. Искам, в случай че мога да бъда потребен на хората. Винаги съм заставал зад хора. Не запознат съм хрумвания - леви, десни, не съм специалист. Вярвам на хора. Ако някой ми гласоподава доверие, ще съм признателен и ще направя всичко, което мога ", безапелационен е той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР