Това заяви пред NOVA NEWS народният представител от ПП-ДБ Георги

...
Това заяви пред NOVA NEWS народният представител от ПП-ДБ Георги
Коментари Харесай

Георги Ганев: МВР трябва да ни убеди, че ще имаме повече сигурност като граждани

Това съобщи пред NOVA NEWS националният представител от ПП-ДБ Георги Ганев във връзка със декларираните митинги от страна на служителите на Министерство на вътрешните работи и КНСБ с гледище за нарастване на възнагражденията.

 

" След като синдикатите желаят още 170 млн., да кажат от кое място да се вземат тези пари. Искат да се усилят налози или да се понижат други разноски, в случай че да, кои тъкмо? Бюджетът е под напрежение в приходната част - има сериозна възможност да не се изпълнят всички доходи ", означи той.

 

По думите му финансовата стратегия също е била доста напрегната в проверката на служебното държавно управление, както и в плана на постоянното. 

 

" Тя към този момент беше понижена с над 3 милиарда, настоящата прехрана е понижена на настоящ ремонт и поддръжка на пътищата. Ако синдикатите имат рационални и смислени оферти, които могат да се приложат, сме отворени да ги чуем. Цел на бюджета е да няма шансове за фискален апокалипсис ", безапелационен бе депутатът.

 

Според него приемане на по този начин заложен въпрос на референдума за опазване на лв. може да провокира редица проблеми и възбрана за боравене с непознати валути.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР