. Това стана ясно от изслушването на представители на Автомагистрали

...
. Това стана ясно от изслушването на представители на Автомагистрали
Коментари Харесай

Нови данни за строежа на АМ Хемус бистри Комисията по ревизия в парламента

”. Това стана ясно от чуването на представители на ”Автомагистрали ” АД. От всички 134 км, които се построяват, едвам 3.5 км се строят от държавното сдружение. Става дума за прикрити строително-монтажни работи. на процедура строят не подизпълнители на контракт, а снабдители.

" В положение ли е “Автомагистра ли ” да извърши контракта за малко над милиард за създаване на няколко сектора от Автомагистрала “Хемус ”. Всички тези контракти са с авансово раздадени задатъци. С какво разполагате и кой строи там - “Автомагистрали ” или други компании? " , попита на съвещание на комисията по проверката Мая Манолова.
 Има строителство без позволение на Автомагистрала Хемус, Столична община е виновна за умряло от токов удар момче, твърди зам.-министър Има строителство без позволение на Автомагистрала " Хемус ", Столична община е виновна за умряло от токов удар момче, твърди зам.-министър
Бяхме извънредно сюрпризирани, че в лотове 4 и 5 на Автомагистрала " Хемус ", при които има единствено влезнали в действие подробни устройствени проекти и единствено з...

На чуването участват представители на Агенция “Пътна инфраструктура ”, на Министерството на районното развиване и благоустройството и министърът на финансите Асен Василев.

" Строят се 134 км. Превъзложена е доставка на материали и строителна техника. Със лична техника " Автомагистрали " АД строи към 3.5 км от цялото трасе. Ние сме в заварено състояние.

Не дръзвам да подпиша персонално и да заплащам нещо, което е подозрително до каква степен е същинско. Като видите тези контракти, които са предмет на следствие от кого и не... няма правист, който да не види, че става дума за скрито СМР ", обясниха от " Автомагистрали " пред комисията.

“Магистралата се строи на база на контракт за планиране. Изпълнени са СМР-та, които не почиват на догвоор. Всичко това мирише, гнило е. Всеки, който се замесва в допълнение с него, става част от него ”, обясниха още по време на съвещанието на комисията.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР