Това категорично заяви пред Българското национално радио ген. Атанас Атанасов

...
Това категорично заяви пред Българското национално радио ген. Атанас Атанасов
Коментари Харесай

Борисов ще е отговорен, ако се стигне до нови избори, категоричен е Атанасов от ДБ

Това изрично съобщи пред Българското национално радио ген. Атанас Атанасов от “Демократична България ”. 

 

Той още един път уточни, че Демократична България остава зад решението си да не поддържа кабинет на ГЕРБ. 

 

“Борисов е водач на първата политическа мощ, а стои в Банкя. Ако желае да се случи избрана настройка, която да поеме изпълнителната власт, да заповяда на масата.... Първият мандат на ГЕРБ влиза в тупик, не могат да пробият изолацията, в която се намират, в този момент вършат маневри, през които да се изрисува облик в главите на хората, че ГЕРБ не можа да създадат държавно управление, само че другите са отговорни. Това е остарял трик на Борисов - другите да са му отговорни ", разяснява Атанасов. 

 

Според съпредседателя на Демократична България в Народното събрание има коалиция " Рашидов ”. ФрогНюз напомня, че Вежди Рашидов бе определен на поста ръководител за Народното събрание по предложение на Българска социалистическа партия и с гласовете на левицата, ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Български напредък ”.

 

" Тези, които избраха Вежди Рашидов за ръководител на 48-ото Народно събрание, започнаха доста добре да работят между тях и може би третият мандат, в случай че се стигне до него, ще се търси някаква такава структура. Това ще бъде нещо като държавното управление " Беров " преди години, знаем какви бяха следствията от него ", добави той. 

 

Не е работа на президента да реализира политиката за сигурността на страната, акцентира Атанасов и добави:

" Българските жители от дълго време са разбрали, че Румен Радев има уязвимост към Русия. Трябва да има постоянно държавно управление, което да организира цялостна промяна на българските въоръжени сили, с цел да станат те част от НАТО, тъй като до този миг ние единствено политически сме член на НАТО ".

 

" Хиперактивността на основния прокурор Иван Гешев е за прикритие на неспособността или нежеланието на ръководената от него институция да търси отговорност за тежките корупционни схеми в последните години ", счита Атанасов и попита прокуратурата дали ще се заинтересува от случая с построяването на така наречен " Балкански поток " за над 3 милиарда лв., " дадени в полза на Руската федерация ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР