Това е поредното развитие по скандала с къщата в Барселона,

...
Това е поредното развитие по скандала с къщата в Барселона,
Коментари Харесай

Гешев официално поиска имунитета на Борисов заради БарселонаГейт

Това е следващото развиване по абсурда с къщата в Барселона, който замеси името на  водача на ГЕРБ в скица за пране на пари. Години наред не бе ясно какво тъкмо се случва и работи ли прокуратурата по следствието, само че след хипотетичния атентат против основния прокурор Иван Гешев и разгоралята се война сред него и Борислав Сарафов се заприказва, че обвинител №1 съзнателно държи на трупчета делото по БарселонаГейт. Сарафов също така съобщи, че с него се е свързал човек, който му е споделил, че следствието би трябвало да бъде прекъснато. 

 

Междувременно от прокуратурата отхвърлиха тези обвинявания. За да поддържат казаното разгласиха и прессъобщение, в която обясниха, че по проблема се работи интензивно и се превеждат задгранични документи. Малко по-късно водачът на ГЕРБ Бойко Борисов бе привикан на разпит.

 

Къщата в Барселона, която попадна в епицентъра на големия скандал дружно с Борисов, бе населявана от моделката Борислава Йовчева, за която се твърди, че има дете точно от водача на ГЕРБ. Самият той е отричал неведнъж.

Разпитани по случая бяха предприемачът Александър Сталийски, апетитен за един от най-близките хора до водача на ГЕРБ, някогашният началник на “Лукойл ” Валентин Златев, както и манекенката Ивайла Бакалова. 

По делото е належащо да бъдат осъществени дейности по следствието, в това число и привличане в качеството на обвинен, които са с темперамент да обиден правната сфера на народния представител, се показва в предлагането на наблюдаващия прокурор от СГП.

Съгласно Конституцията възбуждането на наказателно гонене против депутат е допустимо единствено с позволение на Народното събрание или при документално единодушие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР