Това е нереално вкусна шоколадово – бананова торта без печене. Приготвя

...
Това е нереално
вкусна шоколадово – бананова торта без печене. Приготвя
Коментари Харесай

Торта без печене с шоколад и банани за 15 минути

Това е нереално вкусна шоколадово – бананова торта без печене. Приготвя се за не повече от 15 минути, в случай че желаете, можете да я оставите да се накисне. Никой няма да предположи, че има бисквити.

Торта без печене за 15 минути

Съставки:

шоколадови бисквити – 500 грамабанани – 3 или 4 плодапрясно мляко – 600 млжълтъци – 4 броязахар – 200 грамакраве масло – 50 грамапшенично брашно – 50 грамаванилова захар – 1 общоприетоо пакетче (10 грама)

За глазурата:

прясно мляко – 30 млкраве масло – 50 грамакакао на прахуляк – две супени лъжицизахар – 4 супени лъжици

Начин на подготвяне:

Изсипете млякото в тенджера и го сложете на котлона. Загрейте, до момента в който стане горещо. Не би трябвало да завира.

Поставете всички жълтъци в купа. Изсипете захарта и ваниловата захар. Разбийте добре с бъркалка. Добавете брашното и още веднъж разбъркайте.

Изсипете горещото мляко на части в яйчено-захарната примес, като разбърквате всякога, до момента в който се получи гладка консистенция.

Изсипете яйчено-млечната примес назад в тенджерата и я сложете на огъня. Котлонът трябва да е на ниска степен. Сварете сместа, като бъркате от самото начало, до момента в който се сгъсти. След това махнете от котлона и прибавете масло към сгъстения крем по желание и разбъркайте.

Пригответе форма за оформяне на тортата без печене. На дъното на формата сложете малко крем и го разстелете по цялата повърхнина.

Поставете шоколадови бисквити върху крема, редувайки по цялата повърхнина на формата.

Покрийте бисквитите със пласт крем.

Обелете и нарежете бананите на кръгчета. Поставете банановите кръгчета върху крема и цялата повърхнина на формата.

Следващият пласт е отново крем. Поставете пласт бисквити върху крема. Така оформете тортата до самия връх на формата.

За да приготвите шоколадовата глазура, изсипете мляко, захар, масло и какао на прахуляк в малка тенджера. Поставете на огъня и загрявайте при непрестанно безредие, докато захарта се разтвори и до момента в който се получи гладка консистенция. Тогава глазурата трябва леко да се охлади.

Покрийте повърхността на тортата с глазура. Сега тортата без печене е подготвена за 15 минути. Изпратете я в хладилника за към 3 или 4 часа за накисване. След това тортата е подготвена за сервиране.

Вижте още: Пай с локум: празнична “Корона ” с непредвиден заряд

Приятен вкус!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР