Това да си забравите телефона у дома е едно, но

...
Това да си забравите телефона у дома е едно, но
Коментари Харесай

Пилот виси от самолета, за да вземе забравен телефон на пътник


Това да си забравите телефона вкъщи е едно, само че напълно друго е да стане на летището малко преди самолетът да излети. Това се е случило на пасажер, употребяващ услугите на Southwest Airlines. Докато си демонстрира билета при качването на борда, той оставя телефона си в зоната за излаз на летище Лонг Бийч в Лос Анджелис, Съединени американски щати.

Друг клиент го видя и уведомява наземния личен състав. Качването на пасажерите обаче към този момент е завършило, а самолетът се е отделил от ръкава на гейта. Въпреки това чиновниците реагирали бързо и съумели да върнат телефона на притежателя му.

Във видео, споделено в обществените мрежи, се вижда по какъв начин водачът се е провесил през прозореца на пилотската кабина в опит да вземе телефона от служащите на рампата.

Докато един член на личния състав прави несполучлив опит да скочи нагоре, с цел да го подаде, втори служащ се намесва и съумява да доближи ръката на водача.

Според Крис Пери, представител на Southwest Airlines, наземният личен състав се е свързал с капитана.

„ Той незабавно предложи служащите на рампата да се опитат да подмятат телефона към него, с цел да може той да го върне на пасажера “, споделя Пери пред Си Ен Ен.

Видеото беше оповестено на Световния ден на добротата - интернационален празник, основан за поощряване на добротата по целия свят.

Случката с телефона набра известност, откакто турската пътешественичка Румейса Гелги, най-високата жива жена в света, показа трогателна обява от пътуването си със аероплан от Турция до Сан Франциско. Репортерът на bTV Новините Бесте Сабри беседва с Румейса Гелги в извънредно изявление:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР