Това, че в София демонстративно пропагандира екип на “Русия 1

...
Това, че в София демонстративно пропагандира екип на “Русия 1
Коментари Харесай

Пеевски се обърна към ДАНС и МВР заради интервюто на Волгин по “Р...

" Това, че в София демонстративно пропагандира екип на “Русия 1 ” е неприятен сигнал към евроатлантическите ни сътрудници. Настоявам за незабавни дейности ", разяснява ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

 

" Приемам като провокация към правовия ред и зачитането на европейските полезности и глобите против Русия, опцията екип на медия, неразрешена за лъчение на територията на Европейски Съюз, рупор на съветската военна машина, да излъчва от центъра на София ", се споделя в сигнала на Делян Пеевски.

Припомняме, че Волгин е интервюиран от пропагандната съветска медия като “случаен жител ” и се изрича на чист съветски в отбрана на Паметника на Съветската войска, който бе отстранен от центъра на София. 

 

Волгин приказва по какъв начин “обикновените хора ” у нас не считат Русия за зложелател. В репортажа се насажда позицията, че София се готви да забрани “всичко съветско ”. 

 

“Россия 1 ” е в забранителния лист на Европейски Съюз, измежду други съветски медии, които към този момент не могат да излъчват на територията на блока поради пропагандата, която струи от медиите в Москва. Телевизията е считана за инструмент на Кремъл за дезинформация на фона на продължаващата в Украйна война.

Брюксел лиши лиценза на редица медии, измежду които Russia Today, Sputnik. “Россия 24 ”. и други Европейски Съюз наложи наказания и на медийни организации и лица, виновни за пропагандата и дезинформацията.

 

Тази възбрана обаче се отнася единствено за лъчение. Това значи, че не е неразрешена активността на представители на тези медии у нас. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР