Топ поставеният Тейлър Фриц откри кампанията си на турнира в

...
Топ поставеният Тейлър Фриц откри кампанията си на турнира в
Коментари Харесай

Фриц не остави шансове на Сок; Иснър спечели дербито на гигантите срещу Андерсън

Топ поставеният Тейлър Фриц откри акцията си на шампионата в Далас с обикновен триумф и продължава непосредствено към четвъртфиналите. Американецът надигра сънародника си Джак Сок с 6:1 6:4 за малко над час игра и чака в борба за полуфиналите различен собствен съотечественик - Маркос Гирон.

Световният номер 19 имаше цялата самодейност в хода на откриващият сет и тотално доминираше над противника си. Двамата започнаха с безапелационни геймове, а след това Фриц се пребори за противниковото подаване, откъсвайки се рано в резултата. Оттам насетне сетът се трансформира в урок по начален удар от страна на първия подложен, който загуби единствено една точка на личен сервис, а също така не даде нито гейм повече на Сок, с цел да поведе в обособените елементи.

Участващият с " уайлд кард " американец се поокопити при започване на втория сет и стабилизира изявите си от сервис линията. Паритетът в резултата се резервира до 2:2, само че по-късно още веднъж любимецът в срещата взе превъзходство и дръпна решително с 4:2. До края двамата успяваха да задържат подаванията си, и брейкът, който Фриц осъществя в средата на частта, се оказа изцяло задоволителен, с цел да си подсигурява сполучлив старт в конкуренцията.

Fritz on fire
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР