Топ дизайнерката Мегз не се отказва да мотивира последователите си

...
Топ дизайнерката Мегз не се отказва да мотивира последователите си
Коментари Харесай

МЕГЗ показа и лицето си без фотошоп

Топ дизайнерката Мегз не се отхвърля да стимулира почитателите си да употребяват по-малко филтри и фотошоп в обществените мрежи, предава HotArena.

Припомняме, че Каканашева е първата родна звезда, която се осмели да качи свои снимки в инстаграм без капка фотошоп.

На фотосите даже се вижда слънчева алергия, която Мегз замазвала години наред по фотосите си.

Виждат се и леки паласки и други недостатъци по кожата ѝ. Тази седмица Мегз стигна още по-далече като сподели ѝ лицето си без обработка.

На фотографията се виждат лунички, дребни пъпчици, както и леки бръчици по лицето на Каканашева.

Въпреки това тя получи голям брой похвали и похвали за смелата си постъпка.

“Истинска красавица”, “Все повече те харесвам”, “харесвам образеца, който даваш. Браво” са единствено дребна част от поддръжката, която МЕГЗ получи.

От друга страна не бяха малко и тези, които укориха МЕГЗ, че тя има корекции по себе си и не може да приказва за непринуденост. Други пък я засякоха с “Видяхме те каква беше в Биг Брадър”.

Каканашева реши да отговори и добави: “Не, в Биг Брадър видяхте една захласната от работата си жена, която нямаше време за себе си и околните си. Не се хранеше, не спеше и не се грижеше за себе си. От тогава минаха 3 години и индивида, който виждате през днешния ден е радикално друг. Днес слагам себе си в центъра на своя свят. Грижа се за себе си и си простих всички рани, които си бях предизвикала. В резултат на това знаете ли какво се случи с тялото ми - напълнях, косата ми стартира да пораства като луда, а лицето ми сияе. Дори хората започнаха да ми вършат похвали, а освен да ме подлагат на критика непрестанно. Всичко това стана, тъй като аз трансформирах отношението към себе си...”
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР