Топ дизайнерката Мегз не се отказва да мотивира последователите си

...
Топ дизайнерката Мегз не се отказва да мотивира последователите си
Коментари Харесай

МЕГЗ показа и лицето си без фотошоп

Топ дизайнерката Мегз не се отхвърля да стимулира почитателите си да употребяват по-малко филтри и фотошоп в обществените мрежи, видя HotArena

Припомняме, че Каканашева е първата родна звезда, която се осмели да качи свои снимки в инстаграм без капка фотошоп . На фотосите даже се вижда слънчева алергия, която Мегз замазвала години наред по фотосите си. Виждат се и леки паласки и други недостатъци по кожата ѝ. Тази седмица Мегз стигна още по-далече като сподели ѝ лицето си без обработка. 

На фотографията се виждат лунички, дребни пъпчици, както и леки бръчици по лицето на Каканашева. Въпреки това тя получи голям брой похвали и похвали за смелата си постъпка. “Истинска хубавица ”, “Все повече те одобрявам ”, “харесвам образеца, който даваш. Браво ” са единствено дребна част от поддръжката, която МЕГЗ получи. 

От друга страна не бяха малко и тези, които укориха МЕГЗ, че тя има корекции по себе си и не може да приказва за непринуденост. Други пък я засякоха с “Видяхме те каква беше в Биг Брадър ”.

Каканашева реши да отговори и добави: “Не, в Биг Брадър видяхте една захласната от работата си жена, която нямаше време за себе си и околните си. Не се хранеше, не спеше и не се грижеше за себе си. От тогава минаха 3 години и индивида, който виждате през днешния ден е радикално друг. Днес слагам себе си в центъра на своя свят. Грижа се за себе си и си простих всички рани, които си бях предизвикала. В резултат на това знаете ли какво се случи с тялото ми - напълнях, косата ми стартира да пораства като луда, а лицето ми сияе. Дори хората започнаха да ми вършат похвали, а освен да ме подлагат на критика непрестанно. Всичко това стана, тъй като аз трансформирах отношението към себе си... ”         
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР